Over jouliette

Jouliette is afgeleid van het woord kilojoule, wat voor energie staat. Wanneer we energie ervaren kunnen we ‘de wereld aan’. Maar soms zijn we de energie even kwijt. Met Jouliette wil ik de energie graag weer naar jou terug brengen. Dit doe ik door middel van het inzetten van BEWEGEN, VOEDING en MINDSET vormgegeven in de volgende diensten:

Individueel of in groepsverband aan de slag. Bij alle verschillende diensten speelt mindset een belangrijke rol want een juiste mindset is bepalend voor nieuwe inzichten, bewustwording, eventuele gedragsveranderingen en ook volhardendheid.

Wij mensen zijn gemaakt om te bewegen maar onze maatschappij vraagt daar steeds minder om. Daarbij leven we in een maatschappij met veel prikkels en (sociale) druk. Dit uit zich in negatieve cijfers wat betreft overgewicht maar ook stress- en burnout cijfers nemen alleen maar toe. Ook hier heeft een gebalanceerd eet- en beweegpatroon invloed op.

En ja, we weten het allemaal wel maar toch blijft het lastig. En daar kan Jouliette mee helpen. Jouliette ondersteunt jou om je leven weer in eigen hand te nemen en daadwerkelijk werk te maken van een gezonde balans en daadwerkelijk in beweging te komen.

Jouliette werkt regelmatig met andere professionals en specialisten op het gebied van coaching, gezondheid en beweging. 

 

Over Marjon

"Een gezond leven is geen hogere wiskunde"

-Marjon

Sportief, energiek, betrokken, oprecht en goedlachs typeren Marjon Visser. De voormalige top-korfbalster ademt sport en beschikt door haar uitgebreide ervaring in sport en onderwijs over de kennis en persoonlijke eigenschappen en vaardigheden om jou te motiveren en te coachen naar een gezonder en energieker leven.
De items voeding en bewegen staan centraal en kunnen los van elkaar- of gecombineerd worden ingezet. Bij beide speelt mindset echter een grote rol. Marjon haar doel is om jou in te laten zien hoe een gezonde leefstijl eruit ziet en wat dit met jou doet.
Dat doet ze doelgericht en resultaatgericht door een 1 op 1 coaching. Marjon is een doorpakker, half werk is niet aan haar besteed maar wel met aandacht en respect voor eenieder.